Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Open By = Handelsbyen er åben igen

På grund af Corona og risikoen for smittespredning er vores Open By Night den 1.maj blevet aflyst (forløbig udskudt til torsdag den 4. juni – dagen for grundlovsdag – og det er naturligvis med forbehold for, at vi også bliver nødsaget til af aflyse denne dag.

Vi vil dog gerne have lov, at give alle vores kunder en super god oplevelse alligevel fredag den 1. maj, hvor alle butikkerne danne dag har fundet masser af gode tilbud frem, og holder åbent helt til kl. 21.00.

Sikker Shopping
Efter at butikkerne genåbnede efter påske, har vi oplevet at såvel butikker som kunder nu har lært at efterleve alle de sikkerheds tiltag myndighederne har opstillet med hensyn til at holde afstand, at kun et vist antal kunder kan besøge butikkerne ad gangen, at det er helt naturligt at spritte hænder inden man besøger butikken og når man forlader butikken.

Vi er derfor helt fortrøstningsfulde med at holde sådan en shoppingdag og så forlænger vi også åbningstiden helt til kl. 21.00, så alle ikke behøver at handle på samme tid.