Få vurderet dine skatte
Handelsbyen Vejen har igen lavet en aftale med Lauritz.com/Kolding om et spændende arrangement
på Rådhuspladsen i Vejen, lørdag den 1. april 2017 fra kl. 11.00.

I Handelsbyen Vejen forsøger vi hele tiden, at arrangere nye spændende aktiviteter, også nogle der er oppe i tiden, og derfor er interessante for vores gæster, siger citymanager Flemming Simested.
Lauritz.com
Det er derfor også en tilfreds citymanager, der kan gentage successen fra sidste år, hvor vi for første gang havde besøg af Lauritz.com i Vejen. De fleste kender nokLauritz.com fra flere TV udsendelser. Vi er rigtig glade for at vi har fået en aftale med Lauritz.com om, at de rykker ud af deres vante omgivelser, og for en kort bemærkning flytter til Handelsbyen Vejen. Det var en snak med filialchefen for lauritz.com/Kolding sidste år, der nu er resulteret i denne aktivitet, og vi glæder os rigtigt meget til igen at få besøg af dem.
Forventer run på
Der er for tiden meget stort fokus på retro og antik, ikke mindst på grund af de mange forskellige TV udsendelser, man kan se om emnet. Vi forventer derfor meget stor interesse fra egnens borgere for at få en gratis vurdering af ens ”skatte”. Vi har derfor også sørget for at der bliver et nummersystem, således at de der kommer først også først får muligheden for at få en gratis vurdering.

2 ting pr. familie
Lauritz.com har stor erfaring i at afholde vurderingsarrangementer for mennesker, og har derfor den regel, at hver familie maksimalt kan få vurderet 2 ting pr. familie, og det simpelt hen for at så mange som muligt kan nå at få en gratis vurdering på de 2 timer arrangementet varer. I vejen Handelsstandsforening forventer vi mindst at et par hundrede mennesker vil benytte sig af muligheden, så det giver god mening, at hver familie kun kan nå at få vurderet 2 ting denne dag.

Kaffe og kage men man venter
Hele arrangementet foregår i et opvarmet telt på Rådhuspladsen og for at gøre det hele lidt mere hyggeligt, har vi allieret os med Dansk Folkehjælp, der vil sørge for at gæsterne kan købe en kop kaffe og et stykke brød, ligesom der vil blive stillet nogle borde og stole op, så man kan hygge sig lidt, mens man venter på at bliver ens tur.

Bagagerums- og kræmmermarked for alle
For at få den rette stemning i byen, har vi samtidig arrangeret et bagagerums- og kræmmermarked hvor alle der har noget de gerne vil sælge kan stille op – tilmelding er dog nødvendig og skal foretages på telefon nr. 2757 7526, slutter Flemming Simested.