Open By Night – forår med musik

Handelsbyen Vejen har ved årets første Open By Night valgt at sætte fokus på musik, da vi i Vejen har et kæmpe stort musikalsk bagland

Aftenen starter med Vejen Garden – der nu også med Glad Swing Musik.
Hvis ikke alle, så har i hvert fald de fleste i Vejen, der er noget ved musikken en baggrund fra Vejen Garden. Vejen Garden har i flere generationer været det musikalske udgangspunkt for rigtig mange drenge og unge mænd og i dag vælger mange af disse at fortsætte i som aktive i garden eller en af de flere musikalske konstellationer, der er opstået med baggrund i Vejen Garden. For Handelsbyen Vejen er det derfor også helt naturligt at Vejen Garden starter et arrangement med fokus på musik, og de gør de med start fra den gamle realskole, hvorefter de går gennem byen og ender på Rådhuspladsen ca. kl. 19.15, hvor de som noget helt nyt vil underholde med glad swing musik som du bliver glad i låget af

Den syngende bager
eller Thomas Pedersen, som hans borgerlige navn er, indtager herefter Rådhusscenen for resten af aftenen, og igen tør vi love musikalsk underholdning af meget høj kvalitet, leveret med både humor og stor indlevelse, lover citymanager Flemming Simested.

The River Souldiers
underholder med et fantastisk musikalsk show med et varieret udbud af det bedste soul musik. Det foregår i Nørregade foran slagter knag, hvor man traditionen tro også kan nyde både grill pølser eller helstegt pattegris.

Vejen Musik Skole
indleder festen allerede fra kl. 14.00, hvor de har stillet et stort telt op på Lindetorvet foran Café Noget Særligt, der vil sørge for at alle har mulighed for lidt lækkerier til musikken. Vejen Musik Skole vil både underholde med musik men afholde nogle workshops/undervisning i løbet af dagen, hvor både børn, forældre og andre er velkomne.

Dans og Zumba
Ud over musikalsk underholdning, vil der også være danseopvisning flere steder. Vejen Lunatic Cowboys vil i løbet af aftenen give et nummer foran deres stand i Nørregade og Vejen Idrætscenter’s Zumbahold har lovet at skabe en fest på pladsen foran Home i Nørregade.

Dansens Dag
Om lørdagen forsætter dansefesten i øvrigt, når den verdensomspændende begivenhed ”Dansens Dag” løber af stablen – nu også i Vejen – hvor Vejen Danseforening har fået stablet et omfattende program på benene. Det foregår på Rådhuspladsen mellem kl. 11.00 og 13.00 lørdag den 29. april

Bagagerums Marked
Bagagerums marked er tidens helt store trend, og vi har derfor arrangeret bagagerumssalg på Torvegade, hvor de mange lokale udstillere vil stå med deres salgsvarer. Her er der helt sikkert rig mulighed for at gøre et rigtig godt loppekøb.

Mange lokale foreninger
Rigtig mange lokale foreninger benytter også muligheden for at lave forskellige aktiviteter og vise publikum hvad de arbejder med i netop deres forening – der er en meget stor interesse for dette stadepladser, som vi tilbyder foreningerne uden beregning, og vi vil rigtig gerne være med til at kunne hjælpe alle med at få deres budskaber frem i forbindelse med vores mange aktiviteter.
I år er der således alt fra politiske partier til sociale foreninger og det er lykkedes at samle rigtig mange udstillere, både blandt egne medlemmer, der gerne vil være med denne aften, hvor Vejen midtby nærmest bliver omdannet til én stor gågade med et hav af boder og udstillere og rigtig mange gode tilbud fra butikkerne til de mange tusinde gæster.

Masser af mad, musik og underholdning
Til rigtig Open By Night, der jo nærmest er en slags byfest for mange mennesker, skal der selvfølgelig også være god stemning af masser af spisemuligheder og god live musik. Og sulten behøver man helt ikke gå fra festen, hvor der vil være boder med alt fra grillpølser, brændte mandler og sågar ægte spansk paella for slet ikke at tale om byens efterhånden mange caféer og spisesteder som også er klar sådan en aften.

Mange af butikkerne er på gaden
Rigtig mange af vores butikker vil ligeledes være på gaden denne aften og være med til at skabe et gadesalg som vi kender det fra ferierne sydpå. I det hele taget er der lagt op til en meget spændende aften og vi glæder os alle sammen til endnu en dejlig Open by Night slutter Flemming Simested.