Handelsbyen opgraderer hjemmesiden

Mobilvenlig hjemmeside
Ny hjemmesideDa Vejen Handelsstandsforening for få år siden moderniserede hjemmesiden var vi ikke opmærksomme på hvor hurtigt den tekniske udvikling går – hvorfor vi var havnet i en situation hvor vores hjemmeside simpelt hen ikke blev formidlet godt nok via mobiltelefon og tablets. Og når udviklingen de i samme periode er gået fra, at de fleste mennesker hidtil har søgt oplysninger på nettet via en PC til i dag, hvor over 60 procent af søgningerne foregår via enten mobiltelefon eller tablet, skulle vi nødvendig reagere.

Bedre Eventkalender
En af de mest søgte sider er Eventkalenderen hvorfor vi har benyttet lejligheden til at gøre den mere brugervenlig, således at det altid vil være den næste aktuelle aktivitet der vises på skærmen. Det vil dog være muligt både at kigge længere frem, men også tilbage i tiden, hvis man ønsker at se lidt om hvilke aktiviteter der er afholdt for nylig.

On-Line gavekort hitter
Flere og flere ønsker at købe et VejenForDig gavekort uden at skulle ned i en butik, hvorfor vi ligeledes har gjort det endnu nemmere for kunderne med vores On-Line bestilling på hjemmesiden. Og vi kan da også se, at i den periode, vi har haft denne mulighed, er antallet af solgte gavekort steget kraftigt. Specielt virksomheder der ønsker at købe flere gavekort på én gang, kan se fordelen ved denne mulighed.

[fusion_progress percentage=”100″ unit=”%” filledcolor=”#5da510″ unfilledcolor=”#efefef” striped=”no” animated_stripes=”no” textcolor=”” class=”” id=””]Så langt er vi![/fusion_progress]