Vejen handler lokalt

Hyggelig og tryg julehandel i de mindre handelsbyer

I går den 1. december kom regeringen med endnu flere Corona restriktioner blandt andet omkring julehandelen, herunder frygten for at detail handelen vil kunne udgøre en mulig risiko for at kunne blive en ny super spreder.

Restriktionerne, der gælder for hele landet retter sig specielt mod store butikker på over 2.000 kvm, store indkøbscentre samt gågaderne i de store byer. Og det er der naturligvis en årsag til, idet det umiddelbart er der, de fleste mennesker plejer at være samlet.

For en gangs skyld er det derfor i orden at være lidt “under radaren” som man siger.

I de mindre og mellemstore Handelsbyer, hvor der er styr på Corona restriktionerne  – i samarbejde med myndighederne – kan man nemlig tilbyde juleshopping med masser af frisk luft, masser af plads til mennesker i shoppingaderne og ofte med god plads til at parkere biler på mange gratis parkeringspladser lige ved døren

Når handelsbyerne så oveni købet har en by med masser af flot juleudsmykning, Corona sikre juleaktivitet og ikke mindst et vareudbud på størrelse med et bedre indkøbscenter, ja så er der måske her, en af årsagerne til at de mindre handelsbyer klarer sig rigtigt fint ligger – også midt i en Corona krise.

Og når byen som ekstra bonus i 2020 af kunderne for anden gang i træk er blevet vurderet til at have Danmarks bedste bedste kundeservice, så bliver butikkerne i Handelsbyen Vejen både glade, meget taknemmelige – også måske også lidt stolte.