Handl lokalt

Kære kunder

Kære borgere og kunder

En af Danmarks bedste Handelsbyer
Handelsbyen Vejen har flere gange deltaget i konkurrencen om at blive Danmarks bedste Handelsby med det formål at blive klogere på os selv og hvad vores kunder mener om os. Og selvom vi endnu ikke har vundet den helt store titel, har vi som regel fået gode placeringer på flere områder. Specielt er vi glade for at kunderne ved sidste undersøgelse vurderede butikkerne i Vejen til at have Danmarks bedste kundeservice – Tak for det. Lige om lidt, nemlig den 22. oktober 2020 kommer så den næste offentliggørelse, og den glæder vi os rigtig meget til.

Corona
I år er intet som det plejer. Vi har gang på gang oplevet, at vi har været nødt til først at udskyde og senere aflyse, stort set alle de gode kundeaktiviteter, vi ved I som kunder og borgere holder så meget af.

Først Open by Night i foråret, så Open By Night i sensommeren, Bil- og Motor med stort anlagt jubilæumsshow for Sydjysk Veteran Klub og nu senest vores Oktober Shopping den 2. oktober. Men det kan ikke være anderledes, da det vigtigste i denne tid er, at skabe størst mulig tryghed og sikkerhed overfor jer som kunder og ikke mindst for vores personale, der dagligt yder en stor indsats for at alle kan opleve en nogenlunde normal hverdag i byen.

Tak
Derfor skal der også lyde en stor tak til alle jer, der bakker om byen ved at handle lokalt og samtidig vise det nødvendige hensyn til både hinanden og vores personale – uden jeres opbakning ville vi slet ikke kunne være her…

Fremtiden
I Vejen Handelsstandsforening bruger vi lige nu al vores energi til at ruste os til fremtiden og gøre vores allesammens by til en endnu bedre handelsbyen endnu bedre by at opholde sig ien endnu bedre by at bo i – alt sammen i samarbejde med forskellige andre aktører. Og det gør vi fordi der kommer en tid efter Corona, hvor vi sammen gerne vil kunne fastholde Vejen som en af Danmarks bedste Handelsbyer.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Vejen Handelsforening

Finn Heiredal, Anders Peter Ohrt, Hanne Højgaard, Sebastian Scheel, Henrik Kristensen,
Ole Jørgensen, Leo Christensen samt citymanager Flemming Simested