Nu kommer han endelig

Julemanden ankommer til Julebyen Vejen lørdag den 26. november kl. 12.45

Helt fra Grønland
Julebyen Vejen er meget heldige i år. Det er nemlig lykkedes at få en aftale med selveste Julemanden om at han vil besøge vores by samtidig med at vi indleder julen. Og det er noget af en tur han har været på, han bor nemlig helt oppe i Grønland hvor han også har sit julegaveværksted, hvor alle hans hjælpere lige nu har rigtig travlt med at forberede alle gaverne til verdens søde børn – og voksne.

Selvom julemanden kommer helt fra Grønland med sin slæde, kan han på grund af vores sædvanlige lidt varmere vejr her i Syddanmark ikke bruge sin slæde. Han har derfor fået lavet en rigtig flot gammel cykelkane eller Rickshaw som de kalder den i østen, til at køre ham det sidste stykke til Rådhuspladsen, og for at han også kan finde vej har vi spurgt Vejen Garden om de vil vise ham byen og hjælpe ham det sidste stykke hen til Rådhuspladsen – og det vil de gerne.

Mens vi venter
Julemanden kommen til Rådhuspladsen omkring kl. 13.00 – og da vi ved at det kan være lidt svært at vente, når først man er kommet ned i byen, så vil Vejen garden spille julen ind med dejlig julemusik mens Julemanden går lidt rundt og hygger sig med børnene. Og måske nogle endda har en ønskeseddel med til ham – dem bliver han nemlig så glad for, ligesom han også er helt vild med at sutter, hvis der er nogle børn, der trænger til at komme af med en.

Gratis Juleposer til alle søde børn
Når vi så har sunget nok, har julebyen butikker pakket en hel masse godteposer, som Julemanden og hans hjælpere vil dele ud til alle søde børn, der kommer sammen med en voksen.

Rådhuspladsen bliver i øvrigt helt lukket af for biler denne dag, så der er god plads til både børn, forældre og bedsteforældre siger Handelsbyens Julechef Flemming Simested

Det bliver så hyggeligt…..