Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Butikkerne rundt omkring i landets byer er med til at skabe levende byer, hvor det er attraktivt at bosætte sig og hvor vi gerne kommer, når vi ønsker en oplevelse samtidig med at vi køber vores julegaver.

I denne tid med Corona restriktioner, oplever vi heldigvis at kunderne har fået øjnene endnu mere op for at handle lokalt, og ikke blindt køber julegaverne på nettet selvom både vores statsminister og vores erhvervsminister mener, at de bør reklamere for nethandelen, så vi alle er med til at sende vores penge til store udenlandske firmaer i f. eks. tyskland, USA og Kina.

Heldigvis har kunderne forstået, at hvis vi alle uden at tænke os om, følger disse opfordringer, så er vi også alle med til at ødelægge livet i de danske byer med alt hvad det medfører af  afsagn på gode oplevelser, god service, gratis og spændende aktiviteter for alle, flot jule udsmykkede byer, støtte til det lokale foreningsliv o.s.v. o.s.v.

I Danmark er vi nu mere end 50 handelsbyer, der samarbejder om at gøre vores byer endnu mere attraktive og der lægges en kæmpe indsats i dette arbejde.

F.eks har byernes handelsstandsforeninger arbejdet rigtig meget med, at gøre såvel byrummene som butikkerne så Corona sikre som overhovedet muligt, så hvis man endelig skulle undgå at stimle samme sammen, skulle man måske fra myndighederne side, i stedet opfordre danskerne til IKKE at købe alt på nettet, så vi netop kan undgå for mange og for tætte køer på pakke udleverings stederne.