Ny butik

I en levende handelsby sker der altid noget, og selvom vi som by ikke døjer med tomme butikslokaler, vil der ind i mellem opstå muligheder for at etablere en ny butik i midtbyen.

Uanset om du drømmer om at starte som selvstændig eller om du repræsenterer en større butikskæde, har vi i Handelsbyen en række personer der står klar til at hjælpe dig med opstarten. Det være sig alt fra rådgivning omkring drift, indkøb af varer, indretning af butikken, beliggenheden og kontakt til udlejere, formidling af kontakt til pengeinstitut eller revisor.

Du er altid velkommen til at kontakte vores citymanager, der kan formidle lige præcis de oplysninger og kontakter du måtte efterspørge.

Handelsbyen Vejen har i samarbejde med Vejen Kommune og Cowi fået lavet en undersøgelse der viser noget om indtjeningsmuligheder i forhold til omkostninger f.eks. kvadratmeter priser og mange andre nyttige oplysninger – der alt sammen kan dokumentere hvordan det kan være en god idé at drive butik i Vejen – læs mere i vores minifolder ved at klikke her.

Vi har naturligvis også en god indsigt i mulige relevante lokaler og kontaktoplysninger til udlejere eller sælgere – også selvom om det ikke er annonceret.

Du kan mere om eventuelle ledige lejemål eller ejendomme til salg på www.vejenerhverv.dk. Men da ikke alle lejemål nødvendigvis fremgår af siden, er du velkommen til at tage kontakt, så vi kan hjælpe dig videre.